Sitemiz Taşınmıştır

Yeni web adresimiz : www.animeinceleme.com

24 Ekim 2012 Çarşamba

Gintama Tanıtım

Manga yapımcısı Hideaki Sorachi. 4 Nisan 2006 dan beri de Sunrise animasyon şirketi tarafındanAnime haline getirilmekte.

Animenin konusu çok ağırlıklı olarak komedi diyebiliriz fakat bence ders verici nitelikte de.

Artık Samurai olarak yaşamanın imkansızlaştığı bir zamanda geçiyor. Gintoki isimli kahramanımız geriye kalan nadir Samurai lardan.



Uzaylılar Edo şehrini ele geçirmişler ve katakana kullanımını yasaklamışlar, genelde tüm iyi işleri ele geçirmişler ve Edo halkı ikinci seviyeye düşmüş. Uzaylı diye bahsettiğimiz yaratıklar hayvan şeklindeler. Kaplanından tutun ayısına..

Gintoki dışarıdan çok aptal ve çocuksu bir karakter gibi görünse de çok keskin bir zekaya sahip ve insanların duygularını anlayabiliyor. Kendisi tatlı şeylerin hastası; kek vb. 20 li yaşlarda ve 10 Ekim doğumlu.

Gintokideki Samurai ruhunu keşfeden bir başka karakterimiz onun öğrencisi olmak için ona katılıyor: Shinpachi Shimura.
Babası çok esaslı bir Samurai idi Shinpachi'nin. Fakat bir çok borcu ardından bırakarak vefat etti. Shinpachi ablasıyla beraber Samurai hayatlarına devam etmeye çalışıyor; fakat Shinpachinin en son işinden de kovulmasından sonra Shinpachi samurai olmaktan vazgeçme derecesine geliyor. Fakat sonra Gintoki ile karşılaşıyor ve onun öğrencisi olmaya karar veriyor..




Bir başka baş rol karakterimiz ise Kagura. Kagura aslında bir uzaylı fakat insana benziyor ve Çin aksanıyla konuşuyor. Kendisi bir çete üyesiyken insanları öldürmeye zorlandığı için çeteden ayrılıyor ve Gintoki onu kurtarıyor. Gintokinin yanında çalışmaya başlıyor. Çok garip bir de dev kedisi var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

F.U