Sitemiz Taşınmıştır

Yeni web adresimiz : www.animeinceleme.com

2 Aralık 2012 Pazar

One Piece Monkey D. Dragon Tanıtım

Monkey D. Dragon


Monkey D. Dragon (Monkī D. Doragon) Monkey D. Luffy'nin babası ve Monkey D. Garp'ın oğludur. Devrimcilerin lideridir. Dünya Hükümeti'ne en çok zarar veren düşman olduğu için Dünya'nın en tehlikeli ve en çok aranan adamıdır.

Görünümü

Genellikle uzun yeşil bir devrimci elbisesi giyer. Uzun siyah saçları vardır. Yüzünde ki dövme aşiret dövmelerine benzer. Çoğunlukla yüzünde uğursuz bir gülümseme vardır.

Kişiliği

Kişiliği çok gizemlidir. Hakkında neredeyse hiç birşey bilinmemektedir. Diğer D.'lerde olduğu gibi özgürlük ve inanç duygularına bağlıdır. Ailesinin diğer üyelerine nazaran sert ve ciddi bir kişiliği vardır. Kendini beğenmiş biri gibi görünür. Konuşmaktan ve geçmişten pek hoşlanmaz. Ayrıca her zaman East Blue'dan esen bir rüzgarı hissetmek gibi garip bir alışkanlığı vardır.


Yetenek ve Güçleri

Yeteneği hakkında bilinen çok az şey vardır. Devrimciler'in genel başkanı ve komutanıdır.
Ivankov Dragon'un çok güçlü bir kişi olduğunu ima etmiştir. Ayrıca Luffy'nin gücünün ve iradesinin Dragon'a benzediğini söylemiştir.
Gücünün tam olarak ne olduğu bilinmemektedir. Buna karşın Lougetown'da çok ağır ve şiddetli bir kasırgaya çıkarmıştır. Ayrıca estirdiği rüzgarın yeşilimsi bir rengi vardır. Bu gücün Şeytan Meyvesi'nden kaynaklı olup olmadığı bilinmemektedir. Loguetown'da oğlu Luffy'i Smoker'ın elinden kurtarmıştır.

Dragon Luffy'i Smoker'dan kurtarırken.

Ek Bilgiler

- One Piece'de ki tüm karakterler bir yana Dragon, fanları tarafından Şeytan Meyvesi yiyip yemediği konusunda adeta bir mit haline dönüştürülmüştür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

F.U