Sitemiz Taşınmıştır

Yeni web adresimiz : www.animeinceleme.com

2 Aralık 2012 Pazar

Hellsing Alucard Tanıtım

Alucard

Avrupa'da vampirlere karşı verilen savaşta en önde savaşan kurum olan Hellsing Organizasyonu uzun yıllardır hizmet veren bir aile kurumudur. 

Vampir Alucard ise Integral Hellsing tarafından yakalanmış ve Hellsing Enstitüsünde uzun zaman zindana kapatılmıştır. Enstitünün başında olan Sir Integral Hellsing’in babasının ölümünden sonra amcası başa geçmek ve kuruluşa sahip olmak arzusuyla onu öldürmeye çalışırken Alucard’ın hücresine sıkışan Integral Alucard’a kendi kanından vermiş ve onu yeniden canlandırmıştır Bu sayede Alucard Integral’in koruyucusu olmuş ve koşulsuz hizmetine girmiştir
Kurumun gizli silahı Alucard son görevde bir köyü neredeyse tamamen zombi haline getiren ve onların kanıyla beslenen bir vampire karşı savaşmaya giderler. Aynı köye bir süre önce gönderilen polis güçleri saldırıya uğramış ve içlerinden sadece acemi polis memuru Seras Victoria sağ kalmıştır. Ancak dövüş sırasında yaralanan Seras’a ölmek üzere olduğunu söyleyen Alucard ona iki seçenek sunar: Ya orada ölecektir ya da Alucard'ın kanını içerek yeniden doğacaktır. Seras ikinci şıkkı seçer. Araştırmaları esnasında ise yepyeni bir vampir türü ile karşılaşırlar. Bu tür doğuştan ya da bir vampir ısırığı ile değil yapay yollarla oluşmaktadır. 

Hellsing’de İngiltere’yi tehdit eden vampirlere zombilere kurtadamlara ve olağanüstü güçlere sahip düşmanlara karşı koyan Hellsing isimli bir organizasyonu anlatıyor. Hellsing ekibi yaratıklara karşı kendi silahlarını kullanıyor. Hellsing ekibinin ölümsüz olan üyesi Jackal olağanüstü güçlerini kullanarak masum insanları dünyayı tehdit eden zombilerden ve vampirlerden korumak için vargücüyle savaşıyor. Ona yardım edecek kişi ise polis memuru Seras oluyor.


Alucard 
İnsanlar(Daha doğrusu İntegra) için çalışan gerçek bir vampirdir.Gerçek gücünü anlayabilmek için kendisi gibi (sonradan yapılmamış) gerçek ölmeyeni bulup onu öldürmek istemektedir. Hellsing organizasyonunun en güçlü adamıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

F.U