Sitemiz Taşınmıştır

Yeni web adresimiz : www.animeinceleme.com

2 Aralık 2012 Pazar

Vampire Knight Zero Kiryuu Tanıtım

Zero Kiryuu


Adı: Zero Kiryuu
Yaşı: 17
Kan Grubu: A
Sınıf: Gündüz Sınıfı
Göz Rengi: Hafif Menekşe
Saç Rengi: Gümüş
Boyu: 1.80 cm
Silahı: Bloody Rose (Kanlı Gül.)

En Sevdiği Alıntı: "Ne istiyorsunuz Vampirler?!"

4 yıl önce ailesi vampirler tarafından öldürülüp akademiye bırakılan Zero Yuuki ile gececilerin sırrının açığa çıkmaması ve normal öğrencilerin zarar görmemesi için gardiyanlık yapmaktadır. 

Yuki'nin çocukluk arkadaşıdır. Yuki müdürün evine geldiğinden beri ona yakın bir ilgi duymuştur. Ailesi Vampir Avcılarından biridir. Zero ve kardeşi Ichiru küçükken aileleri safkan bir vampir olan Shizuka Hio tarafından öldürülmüştür. Bundan dolayı Vampirlere karşı içinde derin bir nefret barındırmış ve daha iyi bir Vampir Avcısı olmaya çabalamıştır. Fakat durum göründüğü gibi olmayacaktır.
Çünkü Zero'nun bir sırrı vardır.

Ruhsal Özellikleri: Zero Vampire Knight’ta Cross Akademisinin gündüz sınıfının en gizemli en yakışıklı fakat bir okadar kızlardan uzak soğuk mesafeli karakteridir. (Ahh ahh işte bu gizemi var ya*.*) 

Gelgelelim ana hatlarıyla tanıtıma ailesi bir safkan vampir tarafından öldürülen bir vampir avcısı ailedir ve ailesi öldürülürken kendiside ısırılmış ve vampir olmuştur. Ancak vampirlerden nefret eder ve bu kendinden nefret etmesi demektir. Yani ruhsal olarak çöküntüdedir Zero. Ailesi öldürüldüğünden beri onu Cross Akademisi müdürü Kaien Cross büyütmüştür. O bir vampir avcısı olarak yetişmiştir ve Cross Akademisi koruyucularındandır. Cross’un evletlık kızı oln Yuuki’ye delicesine aşıktır ancak bunu belli etmemeye uğraşır. Onu hep korur ve ona sadık kalır. Yuuki’de ona kanını verir masum kız rollerindeo_O. Zero’nun bir de ikiz kardeşi vardır ve bir kehanete göre vampir avcısı ailelerde doğan ikiz çocuklar lanetlenir ve ikisinden biri diğerini öldürerek güç kazanır. Bu yüzden Zero ve ikiz kardeşi Ichiru inanılmaz bir çekişme içindedir ve birbirlerine düşmandırlar. Zero hem bir vampir hem bir vampir avcısı olmanın zorluğunu hep çekmiştir. Ve onun kendiyle çelişen görüntüsü bakışları tavırları birde Zero’nun kendine özel avcı silahi olan Bloody Rose’u tutuşu vaz geçilmezdir. Anlayacağınız müthiş bir karakterdir Zero Kiryuu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

F.U