Sitemiz Taşınmıştır

Yeni web adresimiz : www.animeinceleme.com

24 Ekim 2012 Çarşamba

Hellsing Tanıtım



Adı: Hellsing
Diğer Adları: Cehennem Şarkısı
Türü: TV Serisi
Bölüm Sayısı: 13
ANİME TANITIMI

Halk için tehlike teşkil eden vampirlerin sayısı giderek artmaktadır.Bunun üzerine İngiliz Hükümeti tarafından Alucard ("Hellsing") adında bir teşkilat kurulur...Bu teşkilat vampirleri yok ederk halkı korumaya çalışır...Hellsing'te farklı güçleri olan bir vampirdir özel silahlar bulundurur...Yardımcısı Seras, genç bir kadın polistir, Alucard tarafından vampire çevrilir...Oda bu işte kendini bulur..


Bölümler

"Hortlaklar"
"Cinayet Klübü"
"Kılıç Dansçısı"
"İnsan kadar masum"
"Kardeşlik"
"Ölüm bölgesi"
"Düello"
"Ölüm evi"
"Kırmızı gül sarhoşluğu"
"Canavarların ustası"
"Gücün ötesi"
"Toplu imha"
"Cehennem ateşi"
OVA

Not : 9 OVA bölümü vardır. OVA lar yaklaşık 1 saat sürmektedir.

Karakterler:


Integra Wingates Hellsing : Hellsing in lideridir.Babası öldüğünde başa geçmiştir fakat Amcasının yerinde gözü olduğunu anladığında ondan kaçmıştır. Hellsing zindanlarında babasının tavsiyesi üzerine koruyucusunu uyandırmaya gider...Orada Amcasının silahından çıkan kurşunla yaralanır, kan köşede yatan siluetin önüne sıçrar ve Alucard i uyandırır ve Alucardın Master'ı olur. Alucard İntegra'nın Amcasını öldürür.Yeni lider artık Integra olmuştur.




Lord (Kont) Alucard: Hellsing icin çalışan yüksek seviyede bir vampir, hikayedeki ana karakter. Diğer vampir ve yaratıkları öldürürken onları küçümser ve onlarla önce oynar. Kendisini uyandıran Sir Integra in emirlerini yerine getirir. Daha öncesinde Integra in babası tarafından Hellsing zindanlarına kapatılmıştır.Son bolümde ise gerçekler ortaya çıkıyor , ismi tersten okunduğunda zaten Alucard'ın kim olduğu ortaya çıkıyor... (Vampirlerin Babası)



Seras Victoria : Ölmek yerine sonsuz yaşamı seçmiştir. Alucard tarafından ısırılır böylece Alucard onun Master'ı olur. Alucard a gizliden gizliye aşık olmaya baslar. Kendisi vampir özelliklerini önceden kabullenemez fakat ilerleyen bölümlerde buna git gide alışır. Normal bir insanın taşıyamayacağı ağırlıktaki silahı ile düşmanlarıyla savaşır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

F.U